Päiväys: 13.2.2018

 

Joutsan keskustan ilmakuva

Logo design Kirsi Salonen Grafisa

Lionit, Ladyt ja puolisot tervetuloa Joutsaan lauantaina 21.4.2018, Joutsan ja Luhangan Lions Klubien yhdessä järjestämään 107-G piirin 53. vuosikokoukseen!

 

Joutsan kunta

Joutsa on liki 5 000 asukkaan vireä kunta eteläisessä Keski-Suomessa. Nelostietä pitkin pääset sujuvasti perille. Joutsa on meidän paikallisten mielestä hyvä paikka asua ja elää. Meillä on kaikki tarvittavat palvelut omasta takaa ja lähikaupunkeihin hurauttaa autolla hetkessä. Meidät tunnetaan erityisesti perinteisistä Joutsan Joutopäivistä ja omasta Leivonmäen kansallispuistostamme. Otsikkokuvassa Joutsan kirkonkylä. Linkki Joutsan kunnan kotisivuille.

 

 

Luhangan kunta

Luhanka on manner Suomen pienin 750 asukkaan luonnonkaunis ja saaristoinen Päijänteen rantakunta. Päijänteen lahdet jakavat Luhankaa pohjois- eteläsuunnassa. Saaristomaisemansa johdosta Luhangasta on muodostunut suosittu kesämökkikunta.  Luhankalaisten elinkeinot ovat vahvasti perinteisiä. Maa- ja metsätalous, maanrakennus, metsäurakointi sekä paikalliset palvelut ovat pääasemassa. Käsityöläisyys ja kädentaidot ovat luhakanlaisten erityisosaamista. Alla kuva Luhangan kirkonkylästä. Linkki Luhangan kunnan kotisivuille.

Luhangan keskustan ilmakuva


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online