Viestikapula on siirtynyt Hannulta Reijolle ja todistamassa olivat myös 1. VDG Tuula ja 2.VDG Ritva. Ainutlaatuinen 'neljän suora' Fukuokassa.


K-piirillä oli ylivoimaisesti suurin edustus suomalaisesssa Leijona-joukkueessa Japanin Fukuokan kansainvälisessä vuosikokouksessa.Miltei neljännes joukkueesta oli K-piiriläisiä. Hyvä ME!


 

Lions-piirin 107-K vuosikokoustapahtuma pidettiin  23.4.2016 Nilsiän Tahkolla hilpeissä tunnelmissa. Rinteet olivat vielä laskettelukunnossa.

Vuosikokoustapahtumaan osallistui runsaat 200 Leijonaa ja puolisoa, mikä tarkoitti sitä, että se oli selvästi suurin piirien vuosikokoustapahtuma Suomessa..

_______________________________________________________________________

 

 Tapahtuman juontaja, Lion Jukka parviainen aloitti fiilistelyn ja sitä jatkoi 30-vuotias Nilsiän Pussihousukerho.Tämän jälkeen, vuosikokousta myöten tunnelma oli rentoutunut ja tiivis


 Juhlapuheen piti Lions-liiton viime kauden puheenjohtaja Tuomo Holopainen.


Tulevaksi piirikuvernööriksi valittiin 1.VDG Reijo Lyttinen (LC Kuopio/Päiväranta), 1.VDG:ksi nykyinen 2.VDG Tuula Väätäinen (LC Varkaus/Justiina) ja 2.VDG:ksi DC Ritva Korolainen (LC Iisalmi/Yläsavottaret)


Naurun täyteisen päivän kruunasi viihteen monitoimimies Antti Heikkinen vatsalihaksi koettelvalla huumoripläjäyksellä. Kuvassa piirikuvernööri Hannu Nyman kiittää Anttia huikeasta esityksestä.Piirikuvernöörin mietteet ovat ilmestyneet  30.6.2016


 

  

Sivut päivitetty 30.6.2016

 


 

 

    

 

Sähköpostia Webmasterille.

 

Lionit ovat aktiivisia. Mottomme on "Me palvelemme." Lionit ovat osa maailmanlaajuista palveluverkostoa jonka tehtävänä on auttaa paikkakuntia monin tavoin.

Lisätietoja lionsklubeista saat osoitteesta www.lionsclubs.org 

web counter
 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online