Photo Gallery


Национална конвенција Јуни 2018, по прогласувањето на новата ГувернеркаНационална конвенција Јуни 2018, по прогласувањето на новата ГувернеркаГувернерката Соња Бојаџиева со Секретарот на кабинет Даниел МихајловскиГувернерката пред првата хуманитарна забава во кафе `Парк`LIONS - A BRIDGE THAT UNITES


Lions Clubs International News
Connect with Us Online