Φίλες και φίλοι Lions,

Από σήμερα με την ανάληψη των καθηκόντων μας, σας καλώ όλες και όλους σε μια συστράτευση αγάπης, για να υπηρετήσουμε τους σκοπούς του Λαϊονισμού και να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.
 
     Τα τρία χρόνια της πανδημίας άλλαξαν τον τρόπο ζωής μας, καθώς δοκιμαστηκαμε όλοι μας σε προσωπικό επίπεδο, σε κοινωνικό επίπεδο και σε επίπεδο συλλογικών και εθελοντικών ομάδων.
 
Με την επιστροφή μας στην κανονικότητα, αναδείχθηκαν ιδιαίτερα οι αδυναμίες των θεσμικών οργάνων παγκόσμια. Εμείς οι Lions, έχουμε και τη δύναμη και τη θέληση για προσφορά ώστε να καλύψουμε αδυναμίες και κενά του συστήματος για μια Κοινωνία πιο ανθρώπινη , όπως την οραματιζόμαστε.
 
Με τη υποστήριξη του Διεθνούς Ιδρύματος Λεσχών Lions (LCIF), ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να διεκδικήσουμε σημαντικό μέρος από τις προσφερόμενες επιδοτήσεις. Το Διεθνές Ίδρυμα Λεσχών Lions, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, έχει να επιδείξει έργο, που καμία άλλη ανθρωπιστική οργάνωση δεν μπορεί να συγκριθεί. Με ανθρωπιστικά προγράμματα αξίας μεγαλύτερης από ένα δισεκατομμύριο δολάρια τα τελευταία πενήντα χρόνια! Αυτό μας κάνει τόσο μοναδικούς!
 
Αγαπητές και αγαπητοί Προηγούμενοι Κυβερνήτες, Αξιωματούχοι του Θέματος και των Λεσχών, αγαπητές και αγαπητοί Lions, κανένας δεν περισσεύει, ενώνουμε δυνάμεις, για να έχουμε στο τέλος της Λαϊονικής χρονιάς θετικό απολογισμό του έργου μας , υπηρετώντας τα Λαϊονικά ιδεώδη και δικαιώνοντας την Ιστορία του Θ117Α.
 
Ο Σοφοκλής είχε πει «Η καλοσύνη γεννάει πάντα καλοσύνη» και εμείς οι Lions το ξέρουμε καλά αυτό! Ξεκινώντας λοιπόν σήμερα αυτό το ταξίδι προσφοράς για έναν χρόνο, πάνω στο ίδιο καράβι μαζί με Lions από όλο τον κόσμο, ας δεσμευτούμε νοητά η ολοκλήρωση του ταξιδιού να μας βρει με ακόμη περισσότερα έργα προσφοράς και αγάπης που θα προστεθούν στα χιλιάδες έργα ανά τον κόσμο.  
 
Ούτε μια μέρα χαμένη, ενώνουμε δυνάμεις!
 
Μαρία Πολίτου
Κυβερνήτης Θ 117Α

2023-2024 

 


 

LIONS CLUBS District 117A

 


 

 

Lions Clubs International is the world's largest service club organization with more than 1.4 million members in approximately 46,000 clubs in more than 200 countries and geographical areas around the world.

Lions Clubs International News
Connect with Us Online